середа, 17 листопада 2010 09:58

У Ліппі буде достатньо часу, щоб їздити додому і пити каву" - італійські ЗМІ

У Ліппі буде достатньо часу, щоб їздити додому і пити каву" - італійські ЗМІ

Італійські ЗМІ продовжують обговорювати інформацію про те, що збірну України може очолити Марчело Ліппі.

Як вважає оглядач видання La Gazzetta dello Sport Фабіо Лікарі, такий варіант для екс-наставника збірної Італії вельми цікавий.

"Для Ліппі робота в Україні - це не тільки новий етап у кар'єрі, але і в житті. Він ніколи ще не працював за межами Італії. Марчелло Ліппі - один з найбільших патріотів своєї країни, для нього дуже важливо працювати саме в Італії", - цитує Лікарі "Блик".

На думку оглядача, "Що стосується заробітної плати, яку може запропонувати ваша Федерація, то гроші для нього зараз не відіграють важливої ролі. Він досить багата людина. А пропозиція від України - хороший варіант. Ліппі може стати біля керма молодої команди".

"До того ж - господарю Євро-2012 Україні не потрібно проходити кваліфікацію до чемпіонату Європи, а значить - у Ліппі буде достатньо часу, щоб часто їздити додому і пити каву в колі сім'ї в своєму рідному місті Віареджо", - вважає Лікарі.

Тим часом сам Марчелло Ліппі відмовився коментувати інформацію про те, що він може очолити збірну України: "Я не буду нічого говорити з цього приводу, поки не з'явитися щось конкретне".

Раніше повідомлялося, що президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не збирається коментувати чутки про те, що пост головного тренера збірної України в 2011 році займе Ліппі.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У Ліппі буде достатньо часу, щоб їздити додому і пити каву" - італійські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути