Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 09:33

Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу

Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" актриса і модель Єва Лонгорія подала вчора на розлучення зі своїм чоловіком, баскетболістом Тоні Паркером, до Верховного суду Лос-Анджелесу - через всього декілька годин після бесіди з репортерами, в якій вона заперечувала факт розставання.

Про це повідомив в середу, 17 листопада, американський шоу-портал People.

В якості причини розлучення 35-річна актриса назвала "непереборні суперечності", що є стандартним формулюванням для таких випадків, і вказала, що має намір стягнути з чоловіка грошову компенсацію.

За інформацією порталу, Паркер, 28-річна зірка Національної баскетбольної асоціації, щомісячно відправляв протягом року сотні текстових повідомлень якійсь "подрузі сім'ї". Лонгорія не зазначила в судовому позові факт подружньої зради, проте джерело в її оточенні повідомило журналістам, що "Тоні визнав зраду" і "серце його дружини розбито".

Лонгорія і Паркер познайомилися на футбольному матчі в Сан-Антоніо, куди Єва була запрошена разом зі своїм батьком для підтримки команди. За словами актриси, Тоні поняття не мав про те, що вона зірка екрану, і був "останньою людиною на планеті, котра не бачила "Домогосподарок".

Молоді люди закохалися один в одного з першого погляду, заручились в листопаді 2006 року і поєдналися шлюбом у 2007 році в Парижі - за католицьким обрядом. На весіллі був присутній продюсер серіалу Марк Черрі, а також її колеги - Тері Хатчер, Ніколетт Шерідан і Фелісіті Хаффман.

Раніше Єва Лонгорія заявляла, що вона планує закінчити зніматися в серіалі і переїхати до Франції, на батьківщину чоловіка.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути