Ексклюзивы
четверг, 18 ноября 2010 09:33

Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу

Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" актриса і модель Єва Лонгорія подала вчора на розлучення зі своїм чоловіком, баскетболістом Тоні Паркером, до Верховного суду Лос-Анджелесу - через всього декілька годин після бесіди з репортерами, в якій вона заперечувала факт розставання.

Про це повідомив в середу, 17 листопада, американський шоу-портал People.

В якості причини розлучення 35-річна актриса назвала "непереборні суперечності", що є стандартним формулюванням для таких випадків, і вказала, що має намір стягнути з чоловіка грошову компенсацію.

За інформацією порталу, Паркер, 28-річна зірка Національної баскетбольної асоціації, щомісячно відправляв протягом року сотні текстових повідомлень якійсь "подрузі сім'ї". Лонгорія не зазначила в судовому позові факт подружньої зради, проте джерело в її оточенні повідомило журналістам, що "Тоні визнав зраду" і "серце його дружини розбито".

Лонгорія і Паркер познайомилися на футбольному матчі в Сан-Антоніо, куди Єва була запрошена разом зі своїм батьком для підтримки команди. За словами актриси, Тоні поняття не мав про те, що вона зірка екрану, і був "останньою людиною на планеті, котра не бачила "Домогосподарок".

Молоді люди закохалися один в одного з першого погляду, заручились в листопаді 2006 року і поєдналися шлюбом у 2007 році в Парижі - за католицьким обрядом. На весіллі був присутній продюсер серіалу Марк Черрі, а також її колеги - Тері Хатчер, Ніколетт Шерідан і Фелісіті Хаффман.

Раніше Єва Лонгорія заявляла, що вона планує закінчити зніматися в серіалі і переїхати до Франції, на батьківщину чоловіка.

NEWSru.co.il

Сейчас вы читаете новость «Єва Лонгорія розлучається із зіркою баскетболу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи