Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2010 09:46

Прем'єра "Гарі Поттера" супроводжувалася дощем і вітром (ФОТО)
12

Проливний дощ, осінні заморозки і штормове попередження не налякали сотні фанатів Гарі Поттера, які зібралися в центрі Лондона в четвер увечері перед світовою прем'єрою першої частини завершального фільму кіноепопеї, - "Гарі Поттер і дари смерті" (Harry Potter and the Deathly Hallows).

Творці кінострічки вирішили розбити останню книгу про Поттера британської письменниці Джоан Роулінг на два фільми, щоб розтягнути фанатам прощання з героями, які за час зйомок (а екранізація першої книги вийшла ще 2001 року) встигли подорослішати.

Режисером картини знову став Девід Йетс, який зняв два попередні фільми про юного чарівника. Після перших фентезі-стрічок Йетса часто звинувачували в тому, що він зробив з казки похмурий блокбастер. Такими ж фірмово похмурими, вочевидь, будуть і завершальні серії, де дія вперше повністю виноситься за стіни школи Хогвартс в зовнішній світ і Поттер без допомоги дорослих, котрі підтримували його досі, поодинці битиметься з лордом Волан-де-Мортом.

Остання частина "поттеріани", яка остаточно поставить крапку в кіноісторії, вийде в прокат в липні 2011 року. При цьому творці не виключають, що завершальна серія все ж таки буде переведена у формат 3D. Зробити першу частину "Гарі Поттера і дарів смерті" в 3D кіностудія Warner Bros не встигла.

На прем'єру Гарі Поттера традиційно з'їжджаються прихильники зі всього світу, включаючи США і азіатські країни.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра "Гарі Поттера" супроводжувалася дощем і вітром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути