четвер, 11 листопада 2010 12:15

Емма Уотсон перетворилася на фатальну жінку (ФОТО)

Британські прихильники поттеріани готуються до відповідальної події. Сьогодні в Лондоні відбудеться прем'єра першої частини фільму "Гарі Поттер і фатальні мощі". Організатори показу передчувають величезний ажіотаж. А виконавці головних ролей вже зустрілися з прихильниками в Claridge's Hotel.

Кілька днів тому американський кіноконцерн Warner Bros. оголосив про те, що купує лондонську студію Leavesden, на якій були зняті всі стрічки поттеріани. Окрім планів з розширення студії, американці мають намір перетворити її на туристичну визначну пам'ятку і відкрити тут музей Гарі Поттера з костюмами, розповідями про зйомки, зйомками, що не увійшли до фільмів.

З нагоди такої цікавої операції кіноконцерн влаштував спеціальний прийом Claridge's. Зрозуміло, на паті були запрошені і зірки кіноепопеї.

Як відзначають британські таблоїди, 20-річна Емма Уотсон виглядала приголомшливо в сукні з бретелькою на одне плече. Гламурність актриси підкреслювали її колеги Денієл Редкліфф і Руперт Грінт, які з'явилися в досить вільному для такого випадку одязі.

Відомо, що трійця акторів також візьме участь у відкритті сьогоднішньої прем'єри. Причому, судячи з усього, для них це буде не тільки радістю, але і своєрідним полегшенням.

Так, Денієл Редкліфф з жахом відреагував на звістку про те, що Роулінг в одному з інтерв'ю не виключила написання продовження історії про Поттера.

"О боже, вона давала мені чесне слово, що більше книг про Гарі не буде", - сказав актор в інтерв'ю телеканалу Sky News.

На питання журналістів, чи є шанс, що якщо продовження з'явиться, він знову повернеться до ролі Поттера, актор висловив великий сумнів: "Я думаю, 10 років - це вже достатній термін для однієї ролі".

Багато інших героїв фільму, які значну частину дитинства і все отроцтво займалися тільки зйомками, і зовсім замислюються над зміною заняття.

Емма Уотсон, не маючи за своє свідоме життя можливості змінити імідж, після закінчення зйомок несподівано постриглася "під хлопчика" і зараз говорить журналістам про те, що хотіла б спробувати в житті щось іще, окрім акторства. Руперт Грінт також поки відхиляє численні пропозиції ролей "кращого друга" і хоче взагалі відпочити від роботи, зазначає британська преса.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон перетворилася на фатальну жінку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути