неділя, 09 травня 2010 16:19

Емма Уотсон стала студенткою

Емма Уотсон стала студенткою

Британська акторка 20-річна Емма Уотсон розповіла про свої успіхи у навчанні.

"Мені здається, що я найгірша учениця в класі", - зізналася знаменитість.

Після багатьох років успішної кінокар'єри Емма Уотсон вступила до Браунського університету, Провіденс, штат Род-Айленд. Університет є єдиним у США, де э факультети єгиптології та історії математики.

Спочатку Уотсон дуже боялася йти у "Браун". Особливо після шаленого успіху у "Гаррі Поттері", де дівчина зіграла роль Герміони Грейнджер. Емму у 9-річному віці відібрали на цю роль серед тисяч претенденток.

"Мені здавалося, що я потрапила у підлітковий американський фільм. Ніяк не могла зрозуміти, як вони можуть пити зі жахливих червоних склянок. Потім почала звикати. Була щаслива, що сусідка по кімнаті не цікавилася "Гаррі Поттером".", - пригадує актриса. Минулого року журнал "Vanity Fair" написав, що у неї найвищі гонорари у Голлівуді. На той час вона заробила 10,5 млн фунтів стерлінгів.

Емма Уотсон завдяки двом останнім частинам "Гаррі Поттера", що вийдуть у листопаді цього року і у 2011-му, заробила більше, ніж відомі голлівудські зірки 42-річна Джулія Робертс і Дженіфер Аністон, 41 рік.

"Я не знала чи зможу поєднувати роботу і навчання. Люди думають, що я не заслуговую і одного й іншого. Вони думають, ти вже знаменита, навіщо тобі бути звичайною?", - поскаржилася акторка.

Минулого року вона вивчала історію Європи і ходила у школу акторської майстерності. Емма Уотсон займається танцями, співом, цікавиться хокеєм на траві, тенісом і мистецтвом.

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон стала студенткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути