четвер, 17 грудня 2009 12:26

Емму Уотсон визнали найбільш високооплачуваною актрисою десятиріччя

Емму Уотсон визнали найбільш високооплачуваною актрисою десятиріччя

Емма Уотсон визнана Книгою рекордів Гіннеса найбільш високооплачуваною актрисою минулого десятиріччя в тому віці, в якому більшість підлітків лише починають думати про майбутню кар"єру, пише Daily Mail.

19-річна актриса заробила за десять років більше грошей, ніж будь-яка інша жінка в Голлівуді. І це не зважаючи на те, що їй було лише дев"ять років, коли вона вперше зіграла роль Герміони у фільмах про Гаррі Поттера.

Участь Емми у фільмах - це практично 100% гарантія комерційного успіху. В середньому, кожен фільм, де зіграла молода зірка, отримав близько $554 млн.

Починаючи зі своєї першої ролі 2001 році, вона накопичила більше $17 млн, і нещодавно опинилася на шостій позиції у списку найцінніших молодих зірок Голлівуду за версією журналу "Форбс".

Зараз вона займається модою та вивченням мистецтв і літератури в університеті Брауна на Род-Айленді в США.

Емма відмовилася полишити освіту, щоб постійно працювати актрисою.

"Люди не можуть зрозуміти, чому я не хочу полишати освіту... Але шкільне життя тримає мене в контакті з моїми друзями. А це тримає мене в контакті з реальністю", - сказала зірка.

Уотсон також з"явиться в завершальному фільмі чаклунської серії "Гаррі Поттер і дари смерті", який вийде на екрани в наступному році.

Другою найбільш високооплачуваною актрисою виявилася Кіра Найтлі завдяки ролі в "Піратах Карібського моря". За останні 10 років, вона знялася в 12 інших фільмах, збільшивши свій статок до $3.42 мільярдів.

Найбільш високооплачуваний актор всіх часів - Самуель Л. Джексон, який з"явився в більш ніж 70 фільмах, зокрема в новій трилогії "Зоряних Воєн", "Міцному Горішку" і "Кримінальному Чтиві".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Емму Уотсон визнали найбільш високооплачуваною актрисою десятиріччя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути