четвер, 01 липня 2010 13:21

За 10 років фільм про Гарі Поттера перетворився на готичний трилер - критики

За 10 років фільм про Гарі Поттера перетворився на готичний трилер - критики

Компанія Warner Bros. показала світу трейлер фінальної частини кіноепопеї про юного британського чарівника - "Гарі Поттер і Дари смерті". Британські критики вже обговорили кожну секунду ролика і прийшли до висновку, що перша частина екранізації останньої книги Джоан Роулінг обіцяє стати найпохмурішою в порівнянні з попередніми серіями.

З показу першого фільму минуло вже десять років, і підсумком стало перетворення веселої казки про чарівників в готичний трилер, напханий грандіозними спецефектами. Найбільш вражаючим моментом трейлеру стала поява величезного дракона, що пробиває стіну.

У першій частині завершального фільму 17-річний Гарі нарешті зійдеться в смертельній сутичці зі своїм злим ворогом - Волан-де-Мортом, якого виконує Ральф Файнс. Варто зазначити, що виконавцеві ролі Поттера Деніелу Редкліфу вже далеко не 17. У липні йому виповнюється 21 рік.

Двадцять років вже виповнилося Руперту Грінту та Емі Уотсон. У фільмі вперше багато уваги приділяється романтичним стосункам їхніх героїв. Також на глядачів чекає сцена першого поцілунку.

Як повідомляє The Telegraph, перша частина "Гарі Поттера і Дарів смерті" вийде на екрани 19 листопада цього року, а друга - 15 липня наступного року. Режисером завершального фільму став Девід Йетс, котрий знімав колись серіал "Чисто англійське вбивство".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «За 10 років фільм про Гарі Поттера перетворився на готичний трилер - критики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі