четвер, 27 травня 2010 11:33

Постарілий Гарі Поттер проводжає в школу своїх дітей (ФОТО)
6

В інтернет потрапило декілька фотографій зі знімального майданчика останнього фільму про Гарі Поттера - "Гарі Поттер і Дари смерті".

Оскільки на фотографіях зображений Деніел Редкліфф в гримі, що робить старішим, то, ймовірно, актори були сфотографовані у момент зйомок епілогу до картини. Нагадаємо, в кінці останньої книги серії Гарі Поттер проводжає в Хогвартс вже своїх дітей.

В даний час завершуються зйомки останньої серії саги про юного чарівника. Через велику кількість матеріалу фільм вирішено було випускати двома частинами. Перша частина "Дарів" вийде в прокат в листопаді 2010 року, а друга - в липні 2011 року.

Зйомки останньої частини фільму супроводжуються як фінансовими, так і побутовими ускладненнями. Наприклад, зовсім нещодавно пожежа знищила частину декорацій картини, заподіявши збиток в розмірі близько 100 тисяч фунтів стерлінгів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Постарілий Гарі Поттер проводжає в школу своїх дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути