четвер, 11 листопада 2010 13:18

Настя Приходько взимку вийде заміж

Настя Приходько взимку вийде заміж

Останні півроку співачка Анастасія Приходько нечасто з'являється на публіці, дівчина зайнята доглядом за дочкою Наною, якій днями виповнилося 7 місяців. Проте Анастасія не збирається зав'язувати з шоу-бізнесом. Та і в особистому житті їй належить вирішити декілька питань.

Анастасія і її коханий Нука Кухілава досі офіційно не оформили свої стосунки, хоча розмови про це ходять вже давно. Зимою пара збирається все-таки зареєструвати шлюб в київському рагсі. Планується два святкування: одне - в Україні, а інше - в Грузії, щоб погуляти на весіллі змогли родичі з усіх боків. Між іншим, батьки нареченого вже подарували молодим квартиру на Лівому березі Дніпра.

У минулі вихідні Настя похрестила дочку. Для таїнства вибрала Михайлівський Золотоверхий собор. Після хрещення батьки дитини влаштували святковий обід в одному з центральних ресторанів Києва.

Кар'єру Анастасія Приходько залишати не збирається і знову хоче підкоряти музичний олімп. Вона готується взяти участь у відбірковому турі "Євробачення-2011" від України, яке пройде в Дюсельдорфі, пише "Комсомольська правда".

Раніше співачка розповіла, з якою піснею вона має намір відправитися на міжнародний конкурс. У інтерв'ю МУЗ-ТВ "фабрікантка" зізналася, що вона вибрала композицію Action, яку записала ще кілька місяців тому для свого майбутнього дебютного альбому. Як зізналася співачка, для багатьох пісня стала справжнім шоком.

Нагадаємо, український відбірковий тур "Євробачення" почався ще кілька місяців тому. На даний момент в національному відборі після декількох турів беруть участь 35 фіналістів.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько взимку вийде заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути