понеділок, 08 листопада 2010 16:02

Калитвинцев не візьме до Швейцарії Шевченка та Вороніна

Калитвинцев не візьме до Швейцарії Шевченка та Вороніна

Виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної України з футболу Юрій Калитвинцев оголосив список гравців, викликаних на контрольний матч зі збірною Швейцарії, який відбудеться 17 листопада в Женеві.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Серед 20 запрошених два потенційні дебютанта - гравці "молодіжки" Микола Морозюк з донецького "Металурга" і Тарас Степаненко із "Шахтаря". Перший міг поїхати з національною командою на червневий матч проти Норвегії, однак перешкодила травма, інший тоді був у заявці на гру, однак на поле так і не вийшов.

Вперше в цьому році будуть тренуватися з головною командою Віталій Федорів і Рустам Худжамов. Воротар московського "Спартак" Андрій Дикань, який цього року брав участь у всіх зборах національної команди, не викликаний за сімейними обставинами: футболіст в даний час чекає на поповнення у сім'ї. Воротар "Динамо" Максим Коваль на прохання Павла Яковенка зіграє в контрольному матчі "молодіжки" з Чехією.

Калитвинцев запросив нових виконавців на заключний в 2010 році матч для того, щоб завершити пошук оптимального складу збірної. Як і обіцяв наставник "синьо-жовтих", в цьому році тренери чимало експериментували, в тому числі беручи до уваги інтереси молодіжної команди. У 2011 році з розширеного списку кандидатів будуть обрані основні гравці для національної команди.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов, Рустам Худжамов (обидва - "Шахтар").

Захисники: Дмитро Чигринський, Ярослав Ракицький, Олександр Кучер (усі - "Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Тарас Михалик ("Динамо"), Олександр Романчук ("Металіст"), Артем Федецький ("Карпати"), Віталій Федорів ("Амкар", Росія).

Півзахисники: Руслан Ротань, Євген Коноплянка (обидва - "Дніпро"), Андрій Ярмоленко ("Динамо"), Денис Олійник ("Металіст"), Микола Морозюк ("Металург" Донецьк), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Олександр Алієв ("Локомотив", Росія), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападники: Артем Мілевський ("Динамо"), Марко Девич ("Металіст").

Нагадаємо, матч Швейцарія - Україна відбудеться 17 листопада в Женеві. Початок гри о 21:15 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцев не візьме до Швейцарії Шевченка та Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути