четвер, 04 листопада 2010 12:49

Наомі Кемпбелл і Владислав Доронін одружаться у давньоєгипетському храмі

Наомі Кемпбелл і Владислав Доронін одружаться у давньоєгипетському храмі

Єгипетська газета "Аль-Ахрам" стверджує, що весілля британської топ-моделі Наомі Кемпбелл і російського бізнесмена Владислава Дороніна відбудеться 7-8 грудня в місті Луксор - одному з найпопулярніших міжнародних туристичних центрів Єгипту.

За інформацією видання, весільні торжества, які займуть два дні, пройдуть на території головної визначної пам'ятки Луксору - в давньоєгипетському храмі. На весілля запрошено декілька сотень іменитих гостей, зокрема зірки Голлівуду, дизайнери і моделі.

Медовий місяць молодята також мають намір провести в Луксорі в одному з найфешенебельніших готелів Єгипту - "Олд Вінтер Палас".

Цей готель був побудований в 1886 році в британському колоніальному стилі і став свого роду легендою. Тут зупинялися знамениті мандрівники, історики, персони королівських прізвищ. Агата Крісті увічнила цей готель в одному зі своїх детективних романів. "Олд Вінтер Палас" кілька років тому був повністю відреставрований. У 2007 році в ньому проводили різдвяні свята президент Франції Ніколя Саркозі зі своєю дружиною колишньою топ-моделлю і співачкою Карлою Бруні.

Цієї осені в світських колах з'явились чутки, нібито бізнесмен подарував коханій квартиру в Москві. Але оскільки вони разом живуть на Рубльовці, квартира для мами Кемпбелл - Валері Морріс - відомої в Британії танцівниці.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл і Владислав Доронін одружаться у давньоєгипетському храмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути