понеділок, 25 жовтня 2010 12:44

Наомі Кемпбелл привезла свою маму в Москву (ФОТО)

 

Цієї осені в світських колах з'явились чутки, ніби бізнесмен Влад Доронін подарував коханій Наомі Кепмбелл квартиру в Москві. Але оскільки вони разом живуть на Рубльовці, квартира для мами Кемпбелл - Валері Морріс - відомої в Британії танцівниці.

З майбутнім зятем Валері Морріс познайомилася ще влітку, коли Наомі Кемпбелл святкувала свій 40-річний ювілей. А минулого тижня Наомі привезла маму до Москви. Всією родиною - Наомі, Влад і Валері, вони з'явилися на презентації журналу для еліти Unique St.Barth Magazine. Це видання розповідає про модний серед забезпечених людей острів, який називають "острів мільйонерів". Це порівняно новий курорт, один з Карибських островів.

Вілли там мають Рокфеллер, Ротшильд, Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс. Кажуть, що в минулому році на острів мільйонерів був помічений і співак Філіп Кіркоров, який приплив туди відпочити з друзями на яхті.

Наомі і Влад теж його завсідники , тому й прийшли на цей раут, щоб поспілкуватися з людьми свого кола і заодно представити маму Кемпбелл російській еліті.

Нагадаємо, нещодавно московські лікарі в категоричній формі заборонили  Наомі Кемпбелл носити взуття на підборах вище 3 - 5 сантиметрів і брати участь у модних показах.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл привезла свою маму в Москву (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути