Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 17:41

Наомі Кемпбелл захопилася каббалою

Наомі Кемпбелл захопилася каббалою

Наомі Кемпбелл увійшла до лав каббалістів. Десять років тому супермодель вже захоплювалася цим ученням. Але тоді її цікавість була був недовгою. Тепер же, за словами Наомі, все набагато серйозніше.

Як відомо, Кемпбелл не раз доводилося представати перед судом за хуліганські витівки: то вона мобільним телефоном в покоївку жбурне, то поліцейських в аеропорту обматюкає, то шофера по голові кулаком стукне. Але тепер 40-річна модель прагне тримати себе в руках, і каббала їй в цьому непогано допомагає.

"Я просто хочу бути спокійною, - цитує слова Наомі DailyMail. - Я просто хочу жити своїм життям. Що ви дійсно можете змінити - так це себе і енергію, що йде від вас. Я вивчаю каббалу, оскільки це робить мене утихомиреною і позитивною. Я використовую свої знання, і мені допомагає".

Супермодель також розповіла, що нещодавно тайком зустрічалася з духовним наставником Мадонни, рабином Ейтаном Ярдені. А зараз вона щодня читає спеціальну літературу.

"Я зараз прагну практикуватися. Не знаю, чи правильно я вимовляю ті або інші слова, але я вчуся", - розповіла модель.

Раніше західна преса приписувала моделі захоплення культом Вуду, зокрема кандобле - бразильським різновидом цієї магії. А російські видання повідомляли, що заради свого коханого Владислава Дороніна Наомі нібито погодилася стати православною християнкою і приготувалася пройти обряд хрещення в церкві.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл захопилася каббалою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути