середа, 03 листопада 2010 10:42

Рікі Мартін зізнався, що він гей (ФОТО)
7

Відомий поп-співак Рікі Мартін в гостях на шоу Опри Уінфрі вперше розповів про свою орієнтацію і особисте життя

Газета "El Nuevo Dia" опублікувала деякі уривки з його автобіографії "Me", у яких Мартін описує свої перші стосунки з чоловіком - радіо ді-джеєм.

"Вперше ми зустрілися на радіостанції. І з того моменту, як ми вперше побачили один одного, ми обидва відчули приголомшливе єднання душ. Я приїхав у студію і, відкривши двері, побачив найкрасивіші очі, які коли-небудь зустрічав", - зізнався співак у своїй біографії.

У хлопців почалися стосунки в кінці 1993 року, коли співак збирався приєднатися до зйомок у серіалі General Hospital, але розлучилися через деякий час через постійні гастролі Мартіна.

Тоді співак запропонував завершити свою кар'єру, щоб зберегти стосунки, але партнер переконав його в тому, що він не повинен ламати свою кар'єру заради стосунків.

На шоу Мартін розповів, що нині він ні з ким не зустрічається і сам виховує дітей, які народилися в 2008 році від сурогатної матері.

Співак згадав і свої стосунки з мексиканською телеведучою та акторкою Ребеккою де Альбою. Вже тоді пішли чутки про те, що він гей

Мартін визнав, що грав у гетеросексуала і відмовлявся відкрити свою таємницю, бо думав це зашкодить його кар'єрі.

"У суспільстві так багато забобонів щодо гомосексуалістів і я був впевнений, що мене ніхто не зрозуміє, і тому мені доводилося приховувати правду з тих пір, як я дізнався про ці принципи і засвоїв їх ще дитиною. Таким чином, з певного моменту моєї юності, коли ці бажання стали з'являтися, у мене були глобальні протиріччя між розумом і душею", - наголосив Мартін.

Нагадаємо, раніше на офіційному сайті співака була розміщена заява, де Рікі Мартін визнав, що пишається своєю гомосексуальністю і тим, що йому дуже пощастило бути тим, ким він є.

Рopcornnews

Зараз ви читаєте новину «Рікі Мартін зізнався, що він гей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути