середа, 18 серпня 2010 13:08

Спецтема: Євробачення-2011

"Гоголь Борделло" та Настя Приходько змагатимуться за місце на "Євробаченні"

"Гоголь Борделло" та Настя Приходько змагатимуться за місце на "Євробаченні"

Заявку на участь у пісенному конкурсі "Євробачення" подав інтернаціональний гурт "Гоголь Борделло".

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів віце-президент Першого Національного Валід Арфуш.

"Вже маємо 50 заявок від артистів. Серед них - співачки Джамала, Анастасія Приходько, Юлія Войс, гурти "Закльопки", "Пара Нормальні", "фабриканти" - Олексій Матіас та Дмитро Каднай. Вчора отримали заявку від гурту "Гоголь Бордело", а сьогодні – від Андрія Данилка", - розповів Арфуш.

"У відбірковому турі візьмуть участь 200 артистів. Серед них буде багато людей з гарним і сильним голосом", - додав він.

Відбірковий тур відбудеться 21 серпня. Тоді стануть відомі імена 30 півфіналістів.

"Вони можуть виконувати будь-яку відому українську пісню. На фіналі мають заспівати оригінальну композицію. Якщо серед півфіналістів будуть люди з обмеженими фінансовими можливостями, телекомпанія допоможе їм. Знайдемо автора, який напише для них пісню", - сказав Валід Арфуш.

З жовтня на Першому Національному щонеділі виходитиме програма про підготовку кандидатів на участь у "Євробаченні". До кінця року глядачі шляхом СМС-голосування оберуть 20 виконавців, які вийдуть у фінал.

Ім'я фіналіста стане відоме після нового року.

Конкурс "Євробачення" відбудеться навесні у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «"Гоголь Борделло" та Настя Приходько змагатимуться за місце на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі