Ексклюзиви
понеділок, 02 серпня 2010 15:14

Альоша вважає чесними відбіркові тури пісенних конкурсів

Альоша вважає чесними відбіркові тури пісенних конкурсів

Українська співачка Альоша, яка представляла в травні цього року Україну на "Євробаченні - 2010" в Осло, вважає відбіркові тури в Україні чесними.

Так вона прокоментувала фінал дитячого "Євробачення", який відбувся в "Артеку". Співачка була у складі журі.

"Для мене велика честь бути в складі журі дитячого конкурсу "Євробачення". Це дуже хвилююче, ніби знову переживаю момент своєї участі в цьому конкурсі у травні", - зазначила вона.

За словами Альоші, судити їй було не легко.

"Коли робила вибір, перш за все спиралася на два фактори: це свої власні відчуття й переживання за кожну дитину, і тенденцію, яка мені дуже подобається і яку я всіляко підтримую, це чесні відбіркові тури в Україні", - сказала зірка.

Переможцем національного відбору дитячого конкурсу "Євробачення-2010" стала 15-річна Юлія Гурська з Вінниці з піснею "Мій літак".

Міжнародний конкурс дитяче "Євробачення - 2010" в цьому році відбудеться у Мінську (Білорусь) у листопаді 2010.

До складу журі цього року увійшли Валід Арфуш, Влад Багінський, Михайло Поплавський, Олена Піддубна, Наталя Єфименко, Камалія, Діма Каднай і співачка Альоша.

Відзначимо, що відбір на "Євробачення 2010" вважався недостатньо прозорим. Колишній президент Національної телекомпанії Василь Ілащук обрав учасником від України Василя Лазаровича. Це обурило багатьох артистів, унаслідок чого Янукович звільнив Ілащука.

Пізніше у ситуацію втрутились заступниця глави Адміністрації президента України Ганна Герман. Після цього учасників обирали глядачі.Однак дехто з зірок все ж залишився невдоволеним, мовляв, результати голосування ніде не оприлюднювались.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Альоша вважає чесними відбіркові тури пісенних конкурсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі