пʼятниця, 02 липня 2010 14:09

Альоші півроку шукатимуть заміну

Альоші півроку шукатимуть заміну

Співака, який представлятиме Україну на "Євробаченні 2011" знайдуть до кінця літа.

Про це на прес-конференції повідомив заступник глави НТКУ Валід Арфуш.

"У кінці літа стануть відомі імена учасників "Євробачення-2011", - зауважив Валід. - Сьогодні ми оголошуємо початок національного відбору конкурсанта на "Євробачення-2011". З 1 липня ті, хто бажає представити Україну на пісенному конкурсі, можуть подавати свої заявки на участь".

Як повідомив Арфуш, 19, 20 і 21 серпня пройдуть відбіркові кастинги.

"За їхніми результатами компетентне журі вибере 50 співаків. У жовтні ці півсотні претендентів представлятимуть свої пісні на концерті, який транслюватиме Перший Національний. На кастингах виконавці можуть співати будь-яку пісню. Головне для них – показати на повну свій співочий талант. А вже в жовтні вони мають виступати з піснею, з якою хтось із них поїде на "Євробачення-2011". Така система відбору буде найоб"єктивнішою", - зазначив він.

Ім"я остаточного фіналіста і того, хто все-таки зможе представити Україну на "Євробаченні-2011", стане відомо лише в лютому.

"У такий спосіб представник України матиме достатньо часу, щоб підготуватися і провести промо-тур. Окрім цього, Перший Національний планує провести тур по Україні переможця національного відбору та фіналістів, за яких найактивніше голосували глядачі", - підкреслив Валід Арфуш.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Альоші півроку шукатимуть заміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі