Директор мережі однієї з туристичних агенцій Ігор Захаренко в Осло готував борщ для Альоші.
Про це кореспонденту Gazeta.ua він розповів під час вечірки "Alyosha Team party" у столичному "Just cafe".
"Коли вся українська делегація зібралася, до мене підійшов Вадим Лисиця (продюсер та громадянський чоловік Альоші - ред.). Сказав: "Виручай, дитину треба годувати, а норвезьку їжу їсти неможливо. Приготуй борщ". Я одразу погодився, бо вмію готувати дуже смачний і наваристий борщ. Майже всю ніч не спав, планував, як це можна зробити. Вранці пішов шукати ресторан, в якому це можна було б організувати. Швидко знайшов підходящий, бо в Осло маю багато друзів. Домовився з власником про оренду. Добре, що його дружина – росіянка, вона зрозуміла, що нам потрібно", - розповів Захаренко.
"У польському магазині вона купила картоплю, моркву, буряк та хрін. Я на базарі за 120 гривень взяв пучечок петрушки. Попросив, щоб у ресторані заздалегідь поставили варити м'ясо. В цей час ми знімали зміну почесної варти в Осло. Як закінчили, одразу взявся за приготування. Почистив картоплю, покришив капусту. На сковорідці зробив засмажку – піджарив цибулю, моркву та буряк. Все заправив томатною пастою", - додав він.
"Борщ вийшов густенький, бо м'ясо довго варили і більша частина бульйону випарувалася. Але все одно вдався смачним – ми його за раз з'їли. Альоша сказала, що ніколи не коштувала такого смачного борщу", - похизувався Ігор Захаренко.
Коментарі
14