неділя, 13 червня 2010 18:20

Для Альоші в Осло купували петрушку за 120 грн

Автор: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua
  Ігор Захаренко зварив густий борщ
Ігор Захаренко зварив густий борщ

Директор мережі однієї з туристичних агенцій Ігор Захаренко в Осло готував борщ для Альоші.

Про це кореспонденту Gazeta.ua він розповів під час вечірки "Alyosha Team party" у столичному "Just cafe".

"Коли вся українська делегація зібралася, до мене підійшов Вадим Лисиця (продюсер та громадянський чоловік Альоші - ред.). Сказав: "Виручай, дитину треба годувати, а норвезьку їжу їсти неможливо. Приготуй борщ". Я одразу погодився, бо вмію готувати дуже смачний і наваристий борщ. Майже всю ніч не спав, планував, як це можна зробити. Вранці пішов шукати ресторан, в якому це можна було б організувати. Швидко знайшов підходящий, бо в Осло маю багато друзів. Домовився з власником про оренду. Добре, що його дружина – росіянка, вона зрозуміла, що нам потрібно", - розповів Захаренко.

"У польському магазині вона купила картоплю, моркву, буряк та хрін. Я на базарі за 120 гривень взяв пучечок петрушки. Попросив, щоб у ресторані заздалегідь поставили варити м'ясо. В цей час ми знімали зміну почесної варти в Осло. Як закінчили, одразу взявся за приготування. Почистив картоплю, покришив капусту. На сковорідці зробив засмажку – піджарив цибулю, моркву та буряк. Все заправив томатною пастою", - додав він.

"Борщ вийшов густенький, бо м'ясо довго варили і більша частина бульйону випарувалася. Але все одно вдався смачним – ми його за раз з'їли. Альоша сказала, що ніколи не коштувала такого смачного борщу", - похизувався Ігор Захаренко.

Зараз ви читаєте новину «Для Альоші в Осло купували петрушку за 120 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути