середа, 26 травня 2010 08:28

Неповнолітня Альоша таємно від батьків жила з дорослим чоловіком

Неповнолітня Альоша таємно від батьків жила з дорослим чоловіком

24-річна представниця України на "Євробаченні-2010" Альоша познайомилась зі своїм цивільним чоловіком 34-річним Вадимом Лисицею ще навчаючись в школі.

Про це в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua розповів батько співачки Олександр Миколайович Кучер.

За словами чоловіка, вже з п"ятого класу Альоша почала серйозно займатись музикою - виступала в шкільному хорі, виступала на пісенних конкурсах та фестивалях, пізніше - вступила до Шевченківського центру дитячої та юнацької творчості.

В 1999 році, після виступу на "Зорепаді", юну співачку було запрошено на навчання в студію Володимира Артемьєва "Юність", що напевно і зіграло вирішальну роль в кар"єрі Альоші як співачки.

Олександр Кучер розповідає, що саме там вона познайомилась зі своїм продюсером Вадимом Лисицею.

"Вадим в "Юності" тоді працював звукорежисером, так вони з Альоною і познайомились. Це вже потім, коли вона після 11-го класу поїхала в Київ поступати до інституту Поплавського. Тоді лише, як вона на перший курс пішла, я дізнався що він також разом з нею поїхав, - зізнався батько співачки.

"Зараз вони живуть в Києві, але Альона завжди намагається викроїти день-другий і приїхати до нас в гості. Принаймні так було до того, як вона виграла відбір на "Євробачення", - поділився Олександр Миколайович. - Всі дні народження, свята вона святкує тут, із сім"єю. До того ж у неї тут подружки, та й з батьками їй ніколи не було погано".

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітня Альоша таємно від батьків жила з дорослим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути