середа, 19 травня 2010 13:57

Альошу поселили в маленькій кімнаті готелю

Альошу поселили в маленькій кімнаті готелю

Переліт співачки Альоші до Осло виявився важким. В Копенгагені літак з українською делегацією затримали на 4 години.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів президент НТКУ Валід Арфуш.

"В понеділок о 15.25 Альоша з делегацією із 14 осіб вилетіла в Осло. З нею полетів її продюсер Вадим Лисиця, концертний та PR- директор, представники та знімальна група НТКУ. Делегація летіла в Осло з пересадкою через Копенгаген. Там вони провели 5 годин. Коли сіли в літак, пілот повідомив про технічні неполадки. Рейс затримали на 4 години", - сказав Валід Арфуш.

В Копенгагені Альоша купила собі невеличкий флакон парфумів від Крістіана Діора. А потім разом з делегацією вирішила скуштувати місцевої кухні.

"Поблизу не знайшли ніякого ресторану, тому змушені були піти до фаст-фуду. Замовили піцу і мариновані огірки. Піца виявилася несмачною, а огірки були солодкими. Їм така кухня не сподобалася", - розповів Арфуш.

В Осло делегація прибула о 2 годині ночі.

"В аеропорту все символізувало початок "Євробачення". Скрізь розвішані повітряні кульки, банери з символікою конкурсу. В цей час в місті було дуже світло, бо там зараз білі ночі. Десь опів на п'яту їх поселили до готелю "Асторія" на березі моря. Там дуже комфортно, але кімнати дуже маленькі", - зазначив Арфуш.

"Для Альоші це – перший закордонний фестиваль. Там її добре зустрічають, всі лояльно до неї ставляться. Вчора відбулося її перше знайомство з іншими учасниками конкурсу. Альоша всім збирається подарувати футбольні м'ячі, розмальовані одним українським художником. Наприкінці тижня має відбутися футбольний матч між журналістами та учасниками "Євробачення", - додав Арфуш.

Зараз ви читаєте новину «Альошу поселили в маленькій кімнаті готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути