понеділок, 17 травня 2010 17:59

Альоша витратила на "Євробачення" з власної кишені $100 тисяч

Альоша витратила на "Євробачення" з власної кишені $100 тисяч

На пісенний конкурс "Євробачення" Альоші потрібно $300 тис.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час святкування свого дня народження у столичному клубі "Арена".

"На підготовку до конкурсу ми з Вадимом Лисицею (продюсер та цивільний чоловік співачки - ред.) витратили з власної кишені 100 тисяч доларів. Гроші пішли на зйомки кліпу, квитки та костюми. Цього замало для нормального виступу на сцені "Євробачення". Мінімальна сума, яка нам потрібна – 300 тисяч доларів. Гроші нам обіцяла надати держава, але ми від них так нічого і не дочекалися. Губернатор Запоріжжя дав мені 100 тисяч гривень, але це мізерні гроші. Їх вистачило лише на квитки", - наголосила співачка.

На пісенному конкурсі Альоша виступатиме у вбранні чорного, бежевого та червоного кольорів. Як називається її костюм, сказати не могла.

"Це буде не сукня, не спідниця, не брюки і не лосини. Навіть не знаю, як можна назвати моє вбрання. Ми довго думали, в чому мені виходити на сцену. 3 травня вирішили, що саме воно найкраще підійде для виконання пісні "Світ піпл". Не буде ніяких прикрас чи стразів. Мій виступ буде антигламурним," - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Альоша витратила на "Євробачення" з власної кишені $100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути