понеділок, 17 травня 2010 14:45

На день народження до Альоші гості прийшли без подарунків (ФОТО)
15

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

У п'ятницю співачка Альоша у столичному клубі "Арена" святкувала 24-ий день народження та влаштувала прощальну вечірку. Привітати її прийшли Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Анастасія Приходько, Олена Коляденко, "фабриканти" Олексій Матіас, Еріка та брати Борисенки.

"Вітати з днем народження мене почали з самого ранку. Багато людей писали есемески одразу після 12 ночі. Вже отримала більше 100 привітань. Вранці мій чоловік (Вадим Лисиця - ред.) подарував мені мандаринове дерево зі справжніми мандаринками. А потім із Запоріжжя приїхала мама і приготувала смачний сніданок," - сказала Альоша.

За кілька хвилин перед вечіркою до клубу привезли святковий торт. З кур'єром ніхто не розрахувався. Він подзвонив Альоші, але грошей у неї не було. 15 хвилин кур'єр чекав Вадима Лисицю, який заплатив за торт.

Гості приходили на вечірку без подарунків.

"Ми бідні артисти, тому подаруємо Альоші свої пісні. Будемо вітати її і дарувати подарунки після того, як вона візьме перемогу на "Євробаченні," - сказали колишні "фабриканти" Володимир Дантес та Вадим Олійник.

Співачка Любов Юнак подарувала Альоші саморобні руни з побажаннями, а Анастасія Приходько – букет бузку.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «На день народження до Альоші гості прийшли без подарунків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути