вівторок, 18 травня 2010 09:59

Альоша на Євробаченні покаже фокуси

Автор: фото: Андрій Шматов
  Фіналіст пісенного конкурсу ”Фабрика зірок. Суперфінал” Олексій Матіас вітає співачку Альошу з днем народження у столичному клубі ”Арена”. Вона запросила колег на прощальну вечірку з нагоди свого від’їзду до норвезької столиці Осло, на конкурс Євробачення
Фіналіст пісенного конкурсу ”Фабрика зірок. Суперфінал” Олексій Матіас вітає співачку Альошу з днем народження у столичному клубі ”Арена”. Вона запросила колег на прощальну вечірку з нагоди свого від’їзду до норвезької столиці Осло, на конкурс Євробачення

17 травня співачка Альоша полетіла до Осло. За тиждень там розпочнеться пісенний конкурс Євробачення. Участь у ньому візьмуть 39 країн. Альоша виступатиме восьмою у другому півфіналі.

— Після дванадцятої ночі почали надсилати СМС з привітаннями, — каже Альоша у столичному клубі "Арена". У п"ятницю вона святкує тут своє 24-річчя і влаштувала прощальну вечірку. — Чоловік подарував мені мандаринове дерево. На кожній гілочці висять справжні мандаринки. Шкода, що не встигну їх з"їсти. В квартирі залишиться мій брат. Попросила його пожити, доки повернуся, бо комусь треба доглядати за моєю кицею.

На конкурс взяла одну валізу з одягом.

— Стразів і прикрас не одягатиму, мій виступ буде антигламурним. Хотіли вразити глядачів кліпом, який знімали в Чорнобилі. Думаю, це забезпечило б моє потрапляння до десятки. Але організатори заборонили вішати на сцені плазму. Буду дивувати глядачів фокусами, які виконуватиму разом з асистентом.

Альоша встигла потоваришувати зі співаками з Грузії, Литви та Латвії.

На підготовку витратила 100 тисяч доларів

— Багато українців чомусь підтримують азербайджанську конкурсантку Сафуру. В Азербайджані їй зняли дорогий кліп, дали найкращих режисерів. Мені ніхто навіть не подзвонив — не поцікавився, чи ми готові, чи усе в нас є.

              

— Потрібно ще приблизно 300 тисяч доларів. Гроші нам обіцяла НТКУ, але досі не дала.

Дзвонить телефон. Альоша говорить, що до клубу привезли святковий торт, а грошей розрахуватися немає. Дзвонить чоловіку і продюсеру Вадиму Лисиці, він обіцяє принести гроші за 15 хв.

24-річна співачка Любов Юна дарує скриньку, в яку поклала папірці з побажаннями.

— Зробила їх за день. Скрутила кілька сотень папірців, на кожному написала побажання та уривки з Альошиних і своїх пісень. Довго терла наждачним папером, щоб скринька виглядала старою.

"Фабриканти" 21-річний Володимир Дантес та Вадим Олійник, 22 рік, подарунків Альоші не принесли.

— Ми бідні артисти, можемо подарувати тільки свої пісні, — каже Вадим. — Щось придумаємо вже після її перемоги на Євробаченні.

Зараз ви читаєте новину «Альоша на Євробаченні покаже фокуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути