вівторок, 25 травня 2010 16:07

Батьки дізнаються новини про Альошу з Інтернету

Батьки дізнаються новини про Альошу з Інтернету

Брати представниці України на "Євробаченні-2010" Альоші - військові.

Про це в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua розповів батько співачки Олександр Миколайович Кучер.

Чоловік зізнався, що дізнається новини про свою доньку з Інтернету.

"Розумієте, я пенсіонер. Вам відомо як у нас в країні живуть пенсіонери? Бачите, телефонувати їй щодня закордон у нас із дружиною просто немає можливості. Ми ж зрештою такі ж люди як і всі, не олігархи. Тому, про свою доньку я зараз знаю не більше за вас – переважно дізнаюсь про все вже з Інтернету", - наголосив Олександр Миколайович.

"Але загалом я впевнений, що підготовка іде за планом. Альона поселилася в готелі, вже познайомилась із представниками інших країн, разом із Вадимом (Лисицею - ред.) проводять останні репетиції виступу", - зауважив він.

Між тим, розповідаючи про початок кар'єри Альоші, батько співачки підкреслив, що спеціально не готували доньку до музичного майбутнього.

"Звичайно, вже в школі ми віддали її в хор. Потім у студію "Юність", але із самого дитинства Альонка просто спостерігала за нами, дорослими. Ми ж українці, нація співоча. У нас в сім"ї будь-яке чаювання, свято чи застілля завжди супроводжується співом - і я, і дружина, і хлопці мої - співаємо всі разом", - поділився Олександр Кучер.

"Сини мої також із дитинства захоплюються музикою, грають на гітарі. Однак все ж обрали для себе професію суто чоловічу - обидва військові", - додав батько співачки.

Зараз ви читаєте новину «Батьки дізнаються новини про Альошу з Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути