середа, 14 липня 2010 16:40

Напівголі фанатки "Металіста" танцювали на піску (ФОТО)
15

Фото: Фото:livejournal.com

Харків на декілька днів стала всеукраїнським центром пляжного футболу, провівши у себе фестиваль, присвячений цьому захоплюючому виду спорту.

У рамках фестивалю пройшли різноманітні спортивні змагання на піску і шоу, зокрема показовий турнір пляжного футболу за участю професійних футбольних клубів "Прем"єр Ліга пляжного футболу України", дитяча ліга пляжного футболу України, Чемпіонат АПФУ по футволею (суміш футболу з волейболом), пляжне регбі .

Справжньою окрасою свята став "Кубок Черлідерів - танці на піску" - змагання красивих дівчат-черділерів. Естафету прийняли місцеві красуні, які влаштували на місцевих пляжах топлес-шоу, розмалювавши себе символікою улюбленого футбольного клубу "Металіст". І надихаючи тим самим уболівальників гарячіше підтримувати улюблену команду, яка після чотирьох поспіль бронзових сезонів готова замахнутися на метал дорожче.



Зараз ви читаєте новину «Напівголі фанатки "Металіста" танцювали на піску (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути