Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 11:42

На стадіоні "Металіст" пройшов парад наречених (ФОТО)
11

20 червня в Харкові пройшов традиційне щорічне свято - Парад наречених. Цей прогресивний захід соціального характеру, покликаний укріпити і підвищити суспільну цінність таких понять як сім'я, шлюб, заміжжя і материнство, освіжити і збагатити бажання кожної дівчини і жінки бути нареченою, дружиною, матір'ю.

У Параді взяли участь 50 дівчат, одягнені у весільні сукні різних епох і стилів. Учасниці були поділені на умовні 10 команд: образи античних наречених; наречених 17-19 століття / Принцеси та Королеви /; ретро-наречені / 20-30 р.р. /; наречених-стиляг (50-60 р.р.); наречених в стилі "диско" (70-80-і рр.); сучасних наречених; наречені у стилі "етно"; наречених "Майбутнього" і наречених в стилі "круті 90".

Яскрава фотосесія на стадіоні "Металіст" проходила з футбольною атрибутикою: м'ячами, шарфами і буцами. Дівчата із задоволенням фотографувалися з вихованцями футбольної школи СК "Металіст". Святковий фуршет у ресторані СК "Металіст" був заключним етапом програми третього Параду наречених, після чого дівчат покатали на мотоциклах харківські байкери.

ФК "Металіст"












Зараз ви читаєте новину «На стадіоні "Металіст" пройшов парад наречених (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути