неділя, 20 грудня 2009 10:58

Ярослав Ракицький одружився (ФОТО)

Автор: shakhtar.com
  Ярослав і Оля влаштували європейське весілля
Ярослав і Оля влаштували європейське весілля

19 грудня о 15:00 захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький офіційно розпрощався з життям холостяка. 20-річний футболіст розписався зі своєю дівчиною Ольгою, з якою вони разом вже більш 3-х років.

- Оля - корінна донеччанка, закінчила Донецький національний університет економіки і торгівлі, за фахом - фінансист, - говорить Ярослав. - Познайомилися ми через загальних друзів. І через декілька місяців стали разом жити.

Пропозицію майбутній дружині футболіст зробив ще влітку, але святкування вирішили влаштувати після закінчення першого кола чемпіонату. Розпис молодих - в європейському стилі, з модними живими "скульптурами" - проходила в Донецьку не в Палаці одружень, а у кафе, розташованому поряд з "Донбас Ареною".

Свідком з боку жениха був його друг і партнер по команді Віталій Віценець. Коли офіційна частина завершилася, наречені і гості перемістилися в ресторан готелю "Вікторія", де весілля святкували повним ходом.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Ракицький одружився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути