вівторок, 29 червня 2010 09:17

Футболіст "Металіста" пропустив два тренувальні збори команди

Футболіст "Металіста" пропустив два тренувальні збори команди

Лідер харківського клубу Джексон Коельо досі не з'явився у тренувальному таборі своєї команди.

Немов неписаним правилом стає в нашій країні традиція бразильських футболістів спізнюватися на збори. Але, мабуть, всі рекорди побив харківський "металіст" Джексон Коельо.

Бразилець примудрився пропустити два навчально-тренувальні збори "жовто-синіх".

За словами Маркевича, Жажа повинен був прибути в розташування клубу ще 9 червня, однак у Трускавці він так і не з'явився.

Пізніше головний тренер "Металіста" озвучив інформацію, що Коельо приєднатися до команди вже в Австрії, де в ці дні проходить другий збір команди. Але й там бразильського легіонера досі не видно.

Єдине, що на даний момент можуть обіцяти керівники "Металіста" - Коельо покарають фінансово за несумлінне ставлення до своїх обов'язків.

Мабуть, відсутність інформації про місце перебування гравця пов'язано з тим, що нападник підшукує собі нову команду. Джексон не приховував бажання спробувати свої сили в чемпіонаті з європейської топ-п'ятірки.

Раніше повідомлялося про зацікавленість в послугах Жажа італійського "Мілана". Хоча є варіант і ближче - подейкували про інтерес з боку дніпропетровського "Дніпра", керівництво якого, втім, свій інтерес до персони бразильця спростувало.

Благо, з іншими вихідцями з Південної Америки подібних проблем не виникає - Фініньо та Едмар тренуються разом з командою. А ось пошуки одного з найкращих бомбардирів нашого чемпіонату будуть продовжуватися і далі.

За матеріалами Fanat.ua

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Металіста" пропустив два тренувальні збори команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути