середа, 15 липня 2009 08:48

"В Україні гратиму тільки за "Металіст" - Жажа

"В Україні гратиму тільки за "Металіст" - Жажа

Найкращий гравець української Прем"єр-ліги минулого року Жажа Коельо заговорив. 23-річний бразилець розповів Сегодня|Спорт, чому не перейшов з "Металіста" в "Шахтар" і де продовжить свою кар"єру.

"У мене була наочна розмова з "Шахтарем", - сказав нам Жажа. - Я хотів туди перейти. Але ми поїхали з лікарем "Шахтаря" в Монпельє, потім до Барселони. Мене перевірили. Неначе виявили травму, що вимагає операції. І потім від донеччан нічого не було чутно. Зараз я в Бельгії. Доктор Мартінс виявив у мене невелике розтягування зв"язок. Але операція не потрібна. Через місяць я буду готовий грати. Я щасливий в "Металісті", де і почну наступний сезон.

В Україні ні за одну іншу команду я грати не буду. Що стосується "Шахтаря", то мети змусити їх пошкодувати про те, що не підписали зі мною контракт у мене немає - я гратиму в свій футбол. А то, що я це умію, вже показав. Обіцяю вам, що спробую повторити голи, такі як той, що я з 40 метрів забив своєю лівою ногою "Бешикташу".

"Звичайно, у мене є амбіції перейти у великий клуб в Європі. Мрію грати в "Мілані". Але так далеко не загадую", - додав Жажа. А ще він упевнений, що проб"ється в збірну Бразилії, і що саме вона виграє ЧС-2010 в ПАР: "В іспанців, англійців, італійців, напевно, є шанси обіграти "Селесао". Але я думаю, це неможливо".

А ось виграти Лігу Європи і путівку в ЛЧ для "Металу" реально, вважає Коельо: "Я зроблю для цього все, що в моїх силах. Але багато що залежить від того, як буде готова команда в цілому і чи підсилиться клуб новими гравцями. "Шахтар" Кубок УЄФА виграв. Отже все можливо!"

Зараз ви читаєте новину «"В Україні гратиму тільки за "Металіст" - Жажа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути