субота, 03 липня 2010 12:57

Берлусконі найняв стриптизерок (ФОТО)

Італійський прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі потрапив у новий скандал. Під час свого візиту до Бразилії він розважався з танцівницями.

73-річний політик зупинився у готелі Hotel Tivoli в Сан-Паулу. У понеділок ввечерізапросив у номер танцівниць, які станцювали для нього 12-хвилинний еротичний танець."Нам сказали, що Сильвіо Берлусконі хоче подивитися на танці, щоб відібратиrn для італійського телевізійного шоу.Ми танцювали майже всю ніч", - розповіла 28-річна танцівниця Александра Валенца. Дівчина каже, що за танець їй заплатили 1тис 100 євро. 

Італійський прем'єр-міністр відкинув інформацію, яку швидко стала поширювати бразильська преса.

"У Бразилії я розширив свої знання про деякі традиційні місцеві танці", - сказав Берлусконі.Оточення Берлусконі заявляє, що у той вечір прем'єр приймав у себе в номері якогось бізнесмена.

У понеділок, 29 червня, Сильвіо Берлусконі зустрівся з 64-річним президентом Бразилії Лулу да Сильва.

Минулого року італійський прем'єр потрапив у центр скандалу через зв'язок з 18-річною моделлю Ноемі Летицію.53-річна дружина Берлусконі Вероніка Ларіо заявила про розлучення. Сказала, що обурена тим, що дівчина відвідувалаrn вечірки ще до досягнення повноліття.

За матеріалами Daily Mail
Зараз ви читаєте новину «Берлусконі найняв стриптизерок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути