четвер, 29 квітня 2010 18:39

Із клінікою "Пласт арт" кожен може бути гарним

Українці все більше звертають увагу на свою зовнішність, стверджують пластичні хірурги Буковинського центру пластичної та естетичної хірургії — клініки "Пласт арт". Більшість їхніх пацієнтів — жінки. Вони найчастіше звертаються з проханнями зробити підтяжку обличчя, шиї та живота, збільшити груди. Чоловіки наважуються на операцію здебільшого задля того, аби змінити форму носа чи вух.

— Ми пропонуємо пацієнтам практично весь спектр пластичних операцій і нехірургічних методів корекції зовнішності, окрім операцій зі зміни статі та грубих післяопікових деформацій, — розповідає головний лікар клініки Руслан Гуменний. — Залежно від типу операції пацієнт перебуває у клініці дві-три доби. Ми маємо змогу надати їм одно- чи двомісну палату з усіма зручностями. За бажання, пацієнтів можуть супроводжувати родичі. Прооперованим пропонуємо індивідуальне меню.

Популярністю в буковинок користується мамопластика — це підтяжка, збільшення та корекція форми грудей. Після такої операції жінка може годувати дитину.

Ефект від операції тримається п"ять-сім років

— У нашій клініці можна зробити омолоджувальні операції на обличчі, — додає Руслан Миколайович. — Це може бути як підтяжка підборіддя, лоба, так і повна, або кругова підтяжка обличчя. Поширеними є операції з підтяжки верхніх або нижніх повік, видалення "мішків" під очима. Ефект від такої операції тримається п"ять-сім років.

У клініці роблять так звані ін"єкції молодості препаратами ботулінічного токсину та гіалуронової кислоти. Вони блокують м"язи, які утворюють зморшки на обличчі та наповнюють складки. Обличчя виглядає молодшим. Ефект триває деякий час, потім процедуру треба повторювати.

Лікарі запевняють, що пластична хірургія сьогодні доступна багатьом. У вартість послуг "Пласт арту" входить усе необхідне.

— До нас звертаються люди не лише з Чернівців, а й з інших міст України і навіть з-за кордону, — каже Руслан Миколайович. — Наймолодшою пацієнткою була 12-річна дівчинка з рубцевим звуженням ніздрі. Найстаршою — 64-річна жінка, яка вирішила зробити підтяжку обличчя та шиї.

Зараз ви читаєте новину «Із клінікою "Пласт арт" кожен може бути гарним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути