середа, 03 лютого 2010 17:45

20 квартир здає подобово Вікторія Лавренюк

Автор: фото: Валентина МУРАХОВСЬКА
  Вікторія Лавренюк перестеляє постіль у двокімнатній квартирі на вулиці Соборній у Вінниці. Здає її по 300 гривень за добу. Замовлення має до кінця лютого
Вікторія Лавренюк перестеляє постіль у двокімнатній квартирі на вулиці Соборній у Вінниці. Здає її по 300 гривень за добу. Замовлення має до кінця лютого

1000 грн за добу коштує оренда квартири на вул. Козицького у Вінниці. Це найвища плата в місті. Власник називається Геннадієм.

— Тут є все, щоб поїсти, і випити, і погуляти, — заводить до двокімнатки. — Вхідні двері з красного дерева. Замок із системою безпеки нового покоління.

У помешканні дві просторі кімнати, велика кухня, є гідромасажна ванна-джакузі. Навколо неї розставлені свічки.

— Випивка — мартіні, французькі й італійські вина — входить у ціну. Холодильник теж забитий під зав"язку, — дістає червону рибу, упаковку мідій.

У спальні висить великий плазмовий телевізор. На ліжку — шовкова білизна.

— Так буває тільки в п"ятизірковому готелі, — каже власник. — Часто сюди начальніки дєвочок приводять. Якщо влаштовують вечірки, беру 1500 гривень за добу. А так — 1000.

Геннадій іще приносить готовий сніданок або вечерю. Вони теж  входять у вартість.

Вікторія Лавренюк, 38 років, має двокімнатне помешкання на вул. Соборній у Вінниці. Здає подобово, за 300 грн на добу.

— 1998-го померла свекруха, лишила нам у спадок цю квартиру. Товаришка мене переконала здавати її на одну-дві ночі. Часто тут селяться іноземці. Вони люблять великі ліжка, — поправляє покривало на двоспальному. — Бувають закордонні делегації. Але найчастіше це женихи, приїздять із Європи та Штатів на запрошення шлюбних агентств.

Начальники дєвочок приводять. Приїздять женихи з Європи та Штатів

Господиня придбала у квартиру нові меблі, зробила ремонт. У ванній поклала кахель. Дала оголошення в газету, Інтернет та агентства нерухомості. На доходи від житла винайняла ще дві квартири. Теж здавала їх на кілька діб. За кілька років зняла під оренду 20 помешкань. Сім із них уже викупила. Оформилася як приватний підприємець. Вікторія укладає з пожильцями договір оренди. Завіряє його власною печаткою. За добу бере 200–400 грн.

— Клієнтів вистачає. Найбільший попит узимку. Оренда прописана за місяць наперед, — гортає реєстраційний журнал. — У лютому, за винятком двох днів, у мене вже квартира на Соборній зайнята.

Вікторія найняла трьох дівчат-прибиральниць. Платить їм 2 тис. грн на місяць.

— Вони міняють постіль, чистять туалет, ванну. Якщо клієнти зупинилися більш як на добу, прибирають щодня. У квартирі маю п"ять-шість комплектів постільної білизни. Бувають примхливі клієнти, просять перестелити постіль при них. Завжди ставимо каву та чай.

На 20 квартирах Вікторія щомісяця заробляє 50 тис. грн. Торік придбала триповерховий будинок для сім"ї. Собі й чоловікові купила автівки "лексус".

— А якби здавали квартири надовго, заробляла б уп"ятеро менше — десь 10,5 тисячі.

Зараз ви читаєте новину «20 квартир здає подобово Вікторія Лавренюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути