четвер, 10 грудня 2009 13:12

Надія Грановська наступного року стане дружиною бізнесмена (ФОТО)

Солістка гурту "ВІА Гра" Надія Грановська готується до весілля. Її обранцем став заможний бізнесмен, з яким дівчина познайомилася відносно нещодавно.

Урочиста церемонія одруження генерального директора ТОВ "Мелон Фешн Груп" Михайла Уржумцева і зоряної брюнетки відбудеться навесні 2010 року.

Як відзначають інтернет-видання, закохана пара вирішила зіграти весілля в Москві, а не в Києві. Молоді вже замовили обручки в ювелірному магазині на Кутузовському проспекті і повідомили близьких друзів про те, що в кінці березня наступного року вони стануть законним чоловіком і дружиною.

"Надя раніше рідко їздила до Москви, якщо тільки на зйомки, і завжди зупинялася в готелі, - говорить подруга співачки. - Тепер вона живе майже весь час в московській квартирі Михайла, і перед весіллям це нормально. Рідних в Києві вона відвідує регулярно".

Відомо, що майбутнє подружжя познайомилося в Москві рік тому. До речі, Михайло Уржумцев - власник марки модного одягу Love Republic, обличчям якої стали Надя та її подруга Віра Брежнєва. Говорять, що саме Брежнєва стане дружкою на весіллі.

Нагадаємо, зараз Надія виховує сина Ігоря. Семирічний хлопчик ходить в другий клас, в приватну школу з французьким нахилом.

"Якщо я у від"їзді, син з мамою або з нянею. Ігор дуже цікава дитина, він добрий, життєрадісний, вдячний, чутливий. Відчуваю, ми станемо добрими друзями", - розповідає журналістам Грановська.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Надія Грановська наступного року стане дружиною бізнесмена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути