середа, 03 червня 2009 15:29

Грановську через зайві кілограми можуть вигнати з ВІА Гри (ФОТО)

 
Солістка, мабуть, найсексуальнішої групи на вітчизняній естраді 27-річна Надія Грановська ризикує залишитися без роботи, якщо терміново не повернеться до колишніх форм. За інформацією з близького оточення артистки, продюсери просять дівчину, яка останнім часом помітно набрала у вазі, скинути декілька кілограмів, інакше зі співачкою можуть розірвати контракт.

І дійсно, в світській тусовці нині тільки і говорять, що про зміни в зовнішності Грановської, які, віднедавна, стали помітні, як говорять, і не озброєним оком. Одна з найбільш бажаних жінок країни несподівано погладшала і тепер, з чуток, весь вільний час відчайдушно працює над тим, щоб повернути собі минулу форму.

Надія поставила перед собою мету - за місяць позбавитися від семи зайвих кілограмів. Повна відмова від солодкого, мучного і смаженого - така основа суворої дієти співачки. Ну і, звичайно, регулярні заняття в спортзалі, в якому Грановська відтепер проводить кожен день. Можна, не сумніватися, артистка досягне свого, а поки стилісти радять їй не носити надмірно відкриті сукні.

Нагадаємо, раніше Грановська вже двічі залишала "ВІА Гру". Перший раз внаслідок народження сина Ігоря, другий (через чотири роки) через втому, що накопичилася. Але, врешті-решт, співачка завжди поверталася в рідний колектив.

До речі, представники групи категорично спростовують інформацію про можливе розірвання контракту зі співачкою, тим більше внаслідок зайвих кілограмів. Називають це абсурдом, і найближчим часом готують офіційне спростування цих чуток, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Грановську через зайві кілограми можуть вигнати з ВІА Гри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути