середа, 16 липня 2008 15:49

ВІА Гра знову розпадається (ФОТО)
6

Альбіна Джанабаєва, єдина з колишнього складу групи, теж залишає колектив. Поки про свій вихід з гурту вона не повідомила офіційно, а отже, контракт з продюсерами українського тріо ще не розірваний. Але, як стало відомо, це всього лише справа часу.

- Ми всі пройшли через це, - говорить екс-солістка "ВІА Гри" Надія Мейхер (Грановська). - Це складне рішення, але такий логічний, закономірний результат. Не можна нескінченно бути однією третьою частиною чогось, хочеться бути самостійним артистом. Я чудово розумію Альбіну в її рішенні - сама три роки тому зробила такий же вчинок. Найголовніше - не боятися, зміни завжди на краще, якщо зважилася - йди. Я вдячна групі, дівчаткам, але якби я не пішла - не змогла б стати повноцінним артистом. Хто б міг повірити ще вісім років тому, що я співатиму в опері?

Краща подруга Альбіни Віра Брежнєва, яка покинула "ВІА Гру" приблизно рік тому, теж підтримує її рішення.

- Приходить час, коли треба самому відповідати за себе. "ВІА Гра" - відмінний старт, але, якщо ти хочеш підтвердити статус артистки, рано чи пізно потрібно робити кроки до самостійності, - говорить вона. - Я вважаю, що у Альбіни все вийде, чим би вона не зайнялася, в яку б сферу шоу-бізнесу не подалася, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «ВІА Гра знову розпадається (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути