Відновлення районних рад у Києві: студент проти Попова

Тушканута зРада перед місцевими виборами 2010 р. скорегувала під Попова Закон "Про столицю України – місто-герой Київ". Основних змін внесено три: дозволено скасувати районні в місті Києві ради, повноваження обраного киянами міського голови зведено до представницьких та реальні повноваження передані в руки призначеного з Межигір'я "смотрящєго".

9 вересня 2010 р. Київміскрада проголосувала за скасування районних рад у Києві.

За це рішення проголосувала і фракція двометрової шавки регіоналів Кличка. У своєму коментарі, нагадаю, ця політична тушка сказала: "Сьогодні райради не мають жодних повноважень, вони не мають жодних прав, і вибори в райради не змінюють нічого. Нам треба змінювати всю вертикаль влади". Все ясно: вертикаль Януковича і Попова.

А Блок Кличка до сьогодні, до речі, так і не увійшов до опозиційного Комітету опору диктатурі. Все на вертикаль працює і виляє накачаним хвостом.

Що ж, з великого боксера Кличка точно такий же політик, як із великого історика Грушевського. Напевно не треба міняти професію. Але якщо останній вірив у те, що робив, то багач Кличко банально хоче многа евро.

Однак є люди фізично не чемпіони, та таки політично сміливі. Я про одного толкового хлопа, Станіслава Бєляєва, працює у Київській "Свободі", подав свого часу до суду з оскарження узурпаторського рішення Київради.

Суд як не дивно почав розбиратися. І вже сьогодны відбудеться засідання Окружного адміністративного суду міста Києва із розгляду справи Бєляєв проти Київради і Попова.

Ми працювали достатньо сильно на те, що поширити серед киян зле і гучне слово ганьби регіонщикам та Попову. Влада прискіпливо моніторить громадську думку і якщо не зупинила суд по цій справі, то очевидно, що кияни таки добряче не задоволені Поповим і його прихвостнями у міськраді.

Так що завтра побачимо рішення суду у справі відновлення районних рад у Києві.

Цікаво, що казатимуть смотрящий Попов та весела тваринка Кличко з приводу позитивного для свободівця рішення? - Ой-ой, я не коментую... Демократія потребує розвитку... Проффесіонали за місцеве самоврядування...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі