Польщі достатньо українців, більше жодних мігрантів

Війна в Україні фактично закрила потребу Польщі в робочих руках. Наші співвітчизники працьовиті, освічені, справно платять податки. Тож прем'єр Туск заявив - нелегальних мігратів у Польщу вже не пускатимуть. А що Україна?

Польський прем'єр Дональд Туск заявив, що збирається в рамках нової міграційної стратегії тимчасово призупинити в Польщі дію права на надання прихистку: "Я вимагатиму, щоб це рішення було визнане в Європі. Ми скоротимо нелегальну міграцію в Польщі до мінімуму".

Цілком раціональний підхід: навіщо йому навантажувати економіку Польщі всілякими "безпритульними" арабами (яких щоденно пхає через паркан Білорусь), які намертво сядуть на соціалку і перетягнуть з пару десятків родичів на ту ж соціалку, якщо брак трудових ресурсів Польщі прекрасно перекрили українські біженці, практично кожен з яких негайно намагається влаштуватись на роботу і платити податки.

...ЄС, до якого нас цілком готові прийняти (на відміну від НАТО), радо звантажить на нас частину своїх принципово нетрудових африканських мігрантів (і зменшить собі соціальне та кримінальне навантаження)...

Суто теоретично міграція і орієнтована на перекриття потреб в робочих руках і розширення податкової бази, а не на видоювання соціального бюджету без користі для держави. Нам теж вже час про це замислитись, зважаючи на кількість безповоротних емігрантів до Європи, втрати серед працездатних чоловіків на фронті і на рівень народжуваності. Не варто забувати: ЄС, до якого нас цілком готові прийняти (на відміну від НАТО), радо звантажить на нас частину своїх принципово нетрудових африканських мігрантів (і зменшить собі соціальне та кримінальне навантаження), а не допоможе вирішити проблему браку робочих рук.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі