Поплавський - Пафф Дедді, на якого ми заслужили

До свого 75-ти річчя Михайло Поплавський зняв про себе фільм. Радше навіть рекламний кліп, де, зокрема, вихваляється і кількістю коханок. Він не приховує, що мав інтимні стосунки із власними студентками, має позашлюбних дітей. І все це - під аплодисменти публіки і мовчання причетних. Слава богу, що в нас не Америка?

У звʼязку з катавасією з секс-вечірками Паффа Дедді, в наших соцмережах почали активно клепати меми зі "співочим ректором" Михайлом Поплавським. Типу його фотка з напівоголеними дівчатами і підпис: "Слава богу, у нас такого немає".

...Поплавський традиційно наголошує на своїй неабиякій чоловічій потенції та вже в анонсі обіцяє розкрити себе як, прости господи, коханця

У фільмі Поплавський традиційно наголошує на своїй неабиякій чоловічій потенції та вже в анонсі обіцяє розкрити себе як, прости господи, коханця. Насправді, ситуація з цим дуже несмішна і непублічно говориться таке про відомих людей, що очі на лоба лізуть. Публічно говорять мало і майже усі ці випадки заминають. Не кажучи про те, що багато людей (часто жінок) за замовчуванням кидаються звинувачувати тих, хто наважився про щось говорити. Тут в Україні неможливо говорити навіть про початок розвитку якоїсь культури скасування.

Так ось, Поплавський. Він до свого 75-річчя випустив фільм. Про себе. Дуже смішний - Антоніна гаряче радить. А ось вам огляд для затравки. Серед смішного там є і сумне. Як от ціла низка людей, які розхвалюють Поплавського та наділяють його чеснотами неймовірного патріота і небаченого митця. Про це говорить Ющенко, Богдан Бенюк, Вʼячеслав Довженко та інші.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі