Твій друг онуча, або навіщо росіянам умирати в Україні

Пам'ятка для солдатів, яких МО РФ відправляє в Україну - шедевр дрімучої скрєпності. З іншого боку, навіщо переводити добрі тактичні наплічники чи шкарпетки на одноразових вояків? І онучами обійдуться. Але є там і значно цікавіші речі. Які?

На сайті Міноборони РФ у розділі "На допомогу добровольцям та мобілізованим" розміщено "Практичні рекомендації учаснику бойових дій", датовані груднем 2022 року. У рекомендаціях є практична частина. Наприклад:
"Що брати на збірний пункт"
"Правила виживання"
"Ідіот з мобільником - ворог собі й товаришам по службі"
"Фото в соцмережах - знахідка для шпигуна"
"Чим небезпечний вогонь артилерії"
"Окопався - живий залишився"
"Друг-онуча"
"150 років у строю"

...онучі та солдатські речмішки зразка музейних експонатів, які лежать на складах з часів РСЧА, і якими російське Міноборони планує комплектувати своїх одноразових солдатів

Останні два пункти про онучі та солдатські речові мішки зразка музейних експонатів, які лежать на складах з часів РСЧА (робітничо-селянської червоної армії, ред), і якими російське Міноборони планує комплектувати своїх одноразових солдатів. Цитата: "150 років у строю. У Російській Імператорській та Радянській Армії все майно солдата вміщалося у речовий мішок з наметової тканини об'ємом 30 літрів. Як показує 150-річний досвід його експлуатації, нічого кращого придумати не вдалося."

І є у рекомендаціях мотиваційна частина. Чому росіянин повинен кидати будинок, сім'ю, роботу, укладати свій скарб у речмішок часів Кримської війни, намотувати онучі та їхати за тридев'ять земель під артобстріли копати окопи.

Розбір мотиваційної частини можна переглянути на відео за посиланням у першому коментарі, а тут ми зупинимося на тому, як Міноборони РФ описує українців. Тих самих, яких російський доброволець їде чи вбивати, чи захищати. Цитата: "Хто такі українці. Ще зовсім недавно 96,7 відсотка українців були росіянами. Вони, як і ми, виховувалися на подвигах дідів, які перемогли фашизм. Колись, після денацифікації, вони знову стануть росіянами."

Тобто "бути росіянином" у визначенні МО РФ - це не про національність чи рідну мову. Це про приналежність до культу "Перемоги". Зі своїми героями, міфами, храмами, священними датами та іншими ознаками культу. Наприклад, у рекомендаціях МО РФ є пункти: "Найголовніше. З нами Бог!" і "Ми потрапимо до Раю, а вони просто здохнуть". Тобто Міноборони РФ проповідує суїцидальний культ, заради віри в який потрібно бути готовим вбивати та вмирати.

Рано чи пізно українці знову стануть росіянами і будуть пліч-о-пліч з російськими воїнами протистояти сатанинському Заходу


І насамкінець, навіщо МО РФ потрібна Україна. Цитата: "Якщо цей текст прочитає противник. Нехай читають. Рано чи пізно українці знову стануть росіянами і будуть пліч-о-пліч з російськими воїнами протистояти сатанинському Заходу." Згадуємо ультиматум президента РФ наприкінці 2021 року: "НАТО має вивести свої війська з території країн, які стали членами альянсу після 1997 року". Фактично, це вимога відновлення контролю Москви над Східною Європою.

Кремль планує захопити Україну, зробити українців "російськими" у визначенні МО РФ та надіслати кілька мільйонів відновлювати кордони 1997 року. Так само, як він посилає кадировців на війну з Україною після захоплення Чечні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі