Умови, за яких настане мир: маємо лише два варіанти

Можна скільки завгодно мріяти про мир, скликати саміти і підписувати якісь гарантії з тими, хто на ділі нічого гарантувати не може. Можна навіть назвати "миром" якусь домовленість чи подію - але від того мир теж не настане. Що ж залишається?

Чи можливий мир цієї осені, взимку або навесні? Ні, мир у цій війні не залежить від пори року. Він так само не залежить від забаганки президентів України, США чи лідера будь-якої іншої союзницької держави.

...мир в російсько-українській війні настане тільки після фактичної поразки або Росії, або України разом з її союзниками. Інших чинників, які зумовлять мир, не існує

Вже не раз писав це і ще раз повторю: мир в російсько-українській війні настане тільки після фактичної поразки або Росії, або України разом з її союзниками. Інших чинників, які зумовлять мир, не існує. Восени чи будь-коли, звичайно, можна підписати щось, що буде називатися миром або перемирʼям. Можна навіть марити виборами в Україні навесні 2025 року, як про це почали марити деякі наші західні партнери.

Підписати щось можна і марити чимось можна, але кожна така ідея повинна бути реалізована не в уяві, а на реальній землі. Тож якщо РФ не розвалиться цієї осені або до наступної весни, то не буде ні миру, ні виборів. Хто б що не підписав або не вирішив на найвищому рівні. А якщо хтось і спробує зробити щось у цьому напрямку й назвати це миром або виборами, в нинішніх обставинах отримає прямо протилежний результат. Це гарантовано на 100%. Насправді все працює дуже просто: хочете миру - наближайте перемогу. Це стосується усіх. І в Україні, і за кордоном.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі