Нокаут російській пропаганді у Люксембургу. Це - тільки початок

Російська політика, пропаганда, кіно. Всі три - зрослися нерозривно, як отруйне гадюче кубло. Український режисер Корній Грицюк препарує цю потвору для європейської аудиторії у фільмі Zinema. Про що він?

А тепер - перемога! І спробуйте мені тільки не зрадіти!

Поки ми тут бідкаємося, що росіяни пролізають зі своєю пропагандою в мозок вестернам, дехто вже став на боротьбу з цим неподобством. Із достойними методами. Zinema - фільм, в якому режисер Корній Грицюк розповідає, як російське кіно перетворилося на пропаганду. Ось шмат трейлера - повний кину в коменти.

Глядачам показують різні події (приміром, напад на Чечню), як їх коментують російські політики - і як потім ці тези відображаються у фільмах

Глядачам показують різні події (приміром, напад на Чечню), як їх коментують російські політики - і як потім ці тези відображаються у фільмах. Класна ідея! Зараз Zinema показують у Люксембургу (бляха, постійно хочеться двічі сказати), а потім і на інших майданчиках. І ви врахуйте - це ж не лише покази, а спілкування з глядачами і пресою після показів. Бажаю команді витримки та натхнення.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі