Всі російські ракети полетять на нас. Окрім тих, які ми знищимо на Росії

Росія постійно вигадує загрози з боку України - так тривало упродовж 30 років нашої незалежності. Захиститися від вигаданих загроз неможливо, бо їх не існує. Однак можна - дати цілком реальну відсіч окупантам на їхній же території

Усі ракети, які виробила та закупила Росія, будуть випущені по Україні. Немає способу домовитися, щоб цього не сталося. Тому що Кремль вигадує погрози. Неможливо домовитися про захист від вигаданих загроз.

Коли українці обрали собі президентом донеччанина, Кремль звинуватив їх у тому, що "вони не чують народ Донбасу". І розпочав війну за день до угоди між президентом та опозицією про проведення нових виборів.

Коли російські спецслужби викрали президента України, Кремль пояснив, що його "змістили внаслідок перевороту". Коли ВО президента, за Конституцією, став речник парламенту, Кремль заявив, що "до влади прийшла фашистська хунта".

Коли ВО президента призначив нові вибори. Коли українці обрали собі вихідця з Бессарабії та Придністров'я. Коли новий президент розпочав реформу самоврядування, у Кремлі заголосили про "недостатню федералізацію України".

Коли єдина іноземна військова база в Україні була російською. Коли на кожного представника України у штаб-квартирі НАТО припадало десять російських офіцерів - Кремль заявив про "загрозу розміщення ракет НАТО в Україні".

...Україна тридцять років демілітаризувалася. Передала Росії ядерну зброю, ракетоносці та крилаті ракети. І коли вона все це передала, Кремль розпочав війну під приводом "демілітаризації України"

Після здобуття незалежності Україна тридцять років демілітаризувалася. Передала Росії ядерну зброю, ракетоносці та крилаті ракети. І коли вона все це передала, Кремль розпочав війну під приводом "демілітаризації України".

Коли українці обрали президентом російськомовного єврея із Кривого Рогу, Кремль назвав його "нацистом" та запустив ракети назад під приводом "денацифікації України". А жертви та руйнування у Кремлі пояснили "захистом від нацистів".

Немає способу домовитися про захист від вигаданих загроз. Кремль завжди знайде "загрозу", щоб виправдати агресію. Тому всі російські ракети будуть випущені по Україні. Окрім тих, що вибухнули на складі під Торопцем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі