Нацисти почали полювання на українських зрадників. СБУ може відпочити?

З Кремля підвезли нові методички: тепер всі зрадники та колаборанти з України в Росії - вороги. Блогер і ветеран СВО Тулєнков називає українців "найпотужнішою етнічною мафією" на пострадянському просторі і знищувати всіх, лише за етнічною ознакою. Це ще не нацизм?

Яка потужна дурниця. Читаю - і аж гордість бере. Такої могутності українцям ще ніхто не приписував.

Але якщо без жартів - це якраз найчистіший нацизм, який можна поміщати просто в палату заходів і терезів. Замінити слово "хохли" на "євреї", і зійде за текст якогось Розенберга чи Штрайхера.

За текстом можна простежити, як еволюціонує російська нацистська думка. Замість "поганих бандерівців" та "хороших проросійських українців" тепер є лише "хохли", які шкідливі самі по собі, вже тільки тому, що "хохли". "Не має значення, синю чи червону ізоленту начепив на себе хохол, вони працюють по-різному, але в одному напрямку" - пише автор. І це дуже тривожний дзвіночок для всіх українських колаборантів, які дуже хотіли стати росіянами, але росіяни їх не сприймають, і все одно вважають за прихованих ворогів.

До бандерівців у результаті російські нацисти дістатись не зможуть - руки закороткі. Тому відіграються, як завжди, на тих, хто поряд. На проросійських "хохлах", яких, зрештою, і зроблять винними у всьому

До бандерівців у результаті російські нацисти дістатись не зможуть - руки закороткі. Тому відіграються, як завжди, на тих, хто поряд. На проросійських "хохлах", яких, зрештою, і зроблять винними у всьому. Через відсутність Яроша повісять Монтян.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі