До виборів у США 45 днів: Гарріс потроху обганяє Трампа

Розчарований падінням рейтингів, Трамп вирушає у Спрінгфілд, де, за його словами, їдять котів і собак. Гарріс навпаки - показує серйозне зростання підтримки в усіх штатах. Але що з того українцям?

Америка: до виборів 45 днів, за свіжими обрахунками Трамп сповзає чимдалі швидше в усіх штатах, його шанси на перемогу вперше впали нижче 40%. Другий замах не допоміг рейтингу.

Загалом підтримка Гарріс по країні зросла на 1-5%. Це неймовірно високий приріст для виборчих перегонів

Трампу потрібен поштовх - і Трамп їде до Спрінґфілда, Огайо. Того самого, з недоїденими котами й псами. Отже, апокаліптичність і емоції Трампа не переконали виборців навіть в республіканських штатах. Там, де Трамп мав раніше впевнену перевагу, він сповз до паритету (зважаючи на систему виборників, це пат). Там, де був паритет, тепер перевага в Гарріс.
Загалом підтримка Гарріс по країні зросла на 1-5%. Це неймовірно високий приріст для виборчих перегонів, в яких змагання місяцями точилось довкола 1% в той чи інший бік.
Отже, або штаб Трампа щось кардинально міняє в останній місяць перегонів, вибухає буквально ідейною революцією. Або Гарріс отак помалу і вповзе в підсумкове голосування і в перемогу.

І ще раз зауважу, це не плюс (навіть попри виявлений антиукраїнський медійний проєкт ексштабістів Трампа) і не мінус для України. Там все набагато складніше. Гарріс - це найпевніше збережена та сама байденівська "покрокова ескалація" задля недопущення різких змін у російсько-українській війні на будь-чию користь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі