Чому ми досі не в ЄС? Зеленський, Усик і телефонне право

Обставини затримання українського боксера Олександра Усика на польському боці кордону досі достеменно невідомі. Однак показовою стала реакція української влади, зокрема, президента. Володимир Зеленський серед ночі задіяв увесь доступний на його посаді адмінресурс - і спортмена випустили. Закон, порядок?

Президент Зеленський "був обурений таким ставленням до нашого громадянина й чемпіона". Ми досі не в ЄС і не в НАТО не через Байдена. Ми не там, тому що нашим, прости господи, "елітам" це не потрібно. Бо в ЄС вони зразу втратять свою "елітарність" і не зможуть більше ганяти на машинах під коксом, тягати неповнолітніх по саунах і бути недоторканими поза законом, як в Україні.

В Україні майбутнього всі люди мають бути рівні перед законом

Показова реакція Зеленського на ставлення польської поліції до Усика. А яке там було ставлення? А було там ставлення, як до звичайної людини. Чемпіон - не чемпіон, а викликав підозру, що не можеш летіти - будеш затриманий. Якщо ми досі всі президенти, пане Зеленський, то президент Марченко хотів би, щоб в його Україні не було чемпіонів чи інших особливих людей. Щоб не можна було позвонити Баканову, як робили ви, і все порішать. В Україні майбутнього всі люди мають бути рівні перед законом.

Можливо, коли ви будете помічати простих людей так само, як чемпіонів і сексі-дівчат із собачками, не доведеться навіть створювати Міністерство повернення українців, бо вони самі захочуть повернуться в країну, де всі рівні перед законом: і Усик, і якийсь рендомний Олег з Борщагівки.

...коли наступного разу поляки зроблять нам якусь прикрість, згадайте, як зневажливо і демонстративно грубо президент України звернувся до польської сторони. Його обурило, що польська поліція - не українська, і не впала на коліна перед українським селебріті, а виконала свій обов'язок

І так, коли наступного разу поляки зроблять нам якусь прикрість, згадайте, як зневажливо і демонстративно грубо президент України звернувся до польської сторони. Його обурило, що польська поліція - не українська, і не впала на коліна перед українським селебріті, а виконала свій обов'язок. Тепер маємо ще один дипломатичний скандал на додачу до недавнього, коли Зеленський вимагав у поляків зброю і більшої підтримки в звичній хамській манері. Тоді поляки були обурені, але публічно промовчали.

Прикметно, що Усик повівся набагато мудріше за свого президента і подякував польській поліції за сумлінне виконання своїх обов'язків.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі