Трамп - це не про мир і не про відповідальність. Це про загибель України

Обіцянки Трампа про скоре завершення війни розшифрував його віцепрезидент. І це виглядає як наша цілковита поразка. Схоже, Республіканська партія остаточно зіпсувалася?

Я не знаю, що ще має зробити чи сказати Трамп і його команда, щоб розкрити очі зачарованим українчикам-трампістам, що Трамп - це не про Україну, США, світ, відповідальність, а виключно про себе, коханого.

План Трампа, який озвучив Джей Ді Венс, скасовує український суверенітет. Бо заборона Україні вступати в НАТО чи інші союзи - є прямим обмеженням суверенітету незалежної держави...

План Трампа, який озвучив Джей Ді Венс, скасовує український суверенітет. Бо заборона Україні вступати в НАТО чи інші союзи - є прямим обмеженням суверенітету незалежної держави, яка за визначенням має право вступати в будь-які союзи. Зупинка війни на лінії зіткнення означає те саме, що ми вже проходили з Кримом і Донбасом - втрату цих земель і мільйони біженців з наших окупованих територій.

Повернення територій після зупинки на лінії зіткнення нереальне. Бо якщо сьогодні нам дають зброю і гроші, бо ми жертви агресії, то після перемир'я, в разі нашої спроби повернути свою землю військовим шляхом, світова спільнота буде вважати агресорами... нас. Не питайте, чому повернення свого буде вважатися агресією і не шукайте в цьому логіки, але так буде і санкції тоді накладуть вже на нас.

План Трампа із заморозки війни створить для Путіна новий плацдарм для нападу. Бо якщо на початку вторгнення московити почали напад з Криму, тепер почнуть із Запорізької області і за один день зможуть дійти до Дніпра, як тоді дійшли до Маріуполя. План Трампа чудовий для Росії, чудовий для глобального Півдня, хороший для Європи і США і всіх інших, бо він дає всім те, чого вони хочуть - коштом України і нашого народу.

...від Республіканської партії США залишилася тільки назва. Це вже давно не партія Рейгана і Маккейна, а збіговисько ретроградів з поглядами печерних людей...

Тому Трамп іде за російським кораблем зі своїм планом, Джей Ді Венсом і всіма дурниками, які досі не роздуплилися, що таке Трамп. Розкрийте очі і побачте, що від Республіканської партії США залишилася тільки назва. Це вже давно не партія Рейгана і Маккейна, а збіговисько ретроградів з поглядами печерних людей, яке в жадобі влади готове покласти всю партію під одного рейтингового ідіота, аби тільки виграти вибори. Колись Америка буде великою знову. Але не з Трампом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі