Шок і сенсація. Підрозділ "Ахмат" роздвоївся

Z-блогери несподівано злили цікаву інформацію: виявляється, на Росії існує два підрозділи "Ахмат". Один - знімає тік-токи, катається на дорогих джипах і сидить у тилу. Чим же займається другий?

Чеченський "Ахмат" не бере участі в бойових діях, натомість воює міжнародний "Ахмат", що складається переважно зі слов'ян. Російський офіцер Іван Отраковський та Z-блогер Павло Іванов висміяли Апті Алаудінова, і розвінчали його чергову брехню, нібито кадирівці активно воюють у СВО на передовій.

Існують два різні "Ахмати": кадирівський, який перебуває в резерві, та міжнародний, яким командує Апті Алаудінов. Останній складається переважно не з чеченців

Насправді чеченські бійці "Ахмата" майже не беруть участь у бойових діях на фронті. Існують два різні "Ахмати": кадирівський, який перебуває в резерві, та міжнародний, яким командує Апті Алаудінов. Останній складається переважно не з чеченців.

Чеченські сили чисельністю у кілька десятків тисяч залишаються у резерві від початку війни. Представники чеченського "Ахмата" користуються дорогими джипами та обмундируванням, мають найсучасніше військове обладнання, але уникають бойових зіткнень.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі