Жабо-гадюче весілля на Росії: аж скрєпи тріщать

Міжнародна злочинниця Львова-Бєлова одружилася з православним олігархом, скрєпоносцем Малофєєвим. Заради цього, правда, їй довелося кинути п'ятьох дітей і чоловіка-священника, але ж чого не зробиш заради кохання?

У Z-дегенератів другий день істерика через весілля російського православного олігарха Костянтина Малофєєва, який одружився з дитячою омбудсменкою РФ Марією Львовою-Бєловою (ордер на арешт якої видавав МКС).

...щойно на горизонті замаячив олігарх, сімейні цінності якось прив'яли, чоловіка-священника довелося покинути, і ніхто не подивився ні на скрєпи, ні на п'ятьох дітей

Історія там абсолютно феєрична. Малофєєв - власник каналу "Царьград", фанатичний захисник скрєп, сімейних цінностей та православної віри. А Львова-Бєлова - мати п'ятьох дітей. Донедавна була одружена зі священником РПЦ. Але щойно на горизонті замаячив олігарх, сімейні цінності якось прив'яли, чоловіка-священника довелося покинути, і ніхто не подивився ні на скрєпи, ні на п'ятьох дітей.

Окремий кайф - саме весілля. Багатодітна попадя та православний Z-патріот влаштували масштабну урочистість, замовили артистів, але чомусь не стали звати Чичеріну, Газманова та інший Z-шлак. А найняли Діму Білана, який нещодавно танцював на скандальній "голій вечірці" та Агутіна, який взагалі виступав проти війни з Україною. На розкішне весілля у розпал війни витратили мільйони доларів.

Чергове підтвердження того, що всі скрєпи, російський світ, православ'я та інший Z-патріотизм - просто фантики для плебеїв, в які російські еліти самі не вірять і яких не дотримуються.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі