Українські дрони серед московських пейзажів. Паліть, братики

У ніч на 1 вересня Сили оборони України атакували Москву, область і ще понад 10 регіонів країни-агресорки. Це була одна з наймасовіших атак за час повномасштабного вторгнення

Зробив тут вам кіношку. Зібрав усе разом. Прямо навіть чудовий фільм вийшов, із сюжетом. На це можна дивитися нескінченно. Капотня - це майже моя мала сім'я. Текстили, Любліно, Мар'їно, Капотня… Все це в дитинстві облазано, обхожено, об'їжджено. Шкільні роки - чудові. Ловіть, однокласнички. З днем ​​знань!

Ті, хто не розуміється на географії, пишуть, що це Підмосков'я - ні, ні разу. Це найсправжнісінька Москва. Усередині МКАД

Ті, хто не розуміється на географії, пишуть, що це Підмосков'я - ні, ні разу. Це найсправжнісінька Москва. Усередині МКАД. Капотненський НПЗ був одним із клієнтів адвокатської контори, в якій працювала моя дружина. Тож усе це - милі серцю, приємні для вуха назви. Ну і Каширська і Конаківська ГРЕС теж отримали вітання з добрим ранком.

Під Каширою у мене дача була. У Міхнєво. Там кілометрів з двадцять. У Твері я служив. До Конакова на навчання їздили. А потім відпочивали там на Іваньківському водосховищі. У мене в цьому трикутнику квартира та дача залишилися. Подільськ, Кашира, Капотня... Паліть, братики.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі